Selamat Pengantin Baru: Ridhuan & Zaiton

A good friend of mine (and one of the nicest and most helpful chaps anyone could come across) back at uni held his wedding reception at his parents place in Pokok Sena, Kedah today. To see the beaming and gleaming couple on a joyous occasion like this is definitely worth the solo four hour plus drive there and back again! Moga berbahagia dan berkekalan hingga ke anak, cucu, cicit dan seterusnya!

13 Comments

  1. Rudy Mahli

    Congratulations!!!

  2. Bartholomew

    Congrats too! Sorry i cant make it.

  3. idreamofzinnie

    Tahniah kepada mat Duan. So Nike…
    so kepada yang nak mencecah 30 tu, ini adalah satu peringatan .

  4. dJ phuturecybersonique

    errr… yang dah cecah/lepas 30 macam korang tu camna pulak? :P

  5. lah d'tall

    A BIG congrats to u Mat Duan. Banyak2 maaf sebab tak boleh attend. Happy life forever!

  6. ridhuan mhd dan

    Thanks Iwan…lidah aku terkedu..tak tau nak kata apa..susah payah hang sudi datang.Aku mmg terharu…hanya Tuhan yg dapat membalasnya..take care Iwan. Begitu juga to the rest of my friends, thanks for all the support. Kalau ada rezki kita berjumpa di lain masa..wassalam.

  7. cikgu

    assalamualaikum
    mat duan dan isteri .. diucapkan tahniah dan selamat pengantin baru agar ALLAH memberkati hidup pasangan ini setiap masa. Kira tak lah penat hang dok angkat weight kasi power …. hehehe

  8. Bogo

    Tahniah Md Duan & wife. Moga2 bahagia selalu.

    Iwan, thanks for the email/pics.

  9. Rudy

    yg dah cecah/ lepas 30? hmmm, sape ye? haaa, cikgu!

  10. Nizam Lani

    Akum

    Congratulations to Abg Md Duan and his wife for such a wonderful wedding. I am proud to see some of the photos of yours during the wedding.. You look so steady, happy and young, indeed. May Allah bless you and your wife & keep the endlessly love forever n’ ever.

    Nizam Lani,
    Strathclyde U, Glasgow

  11. nor

    congrats wan.sori aku tak leh gi sebab aku tak tau nak pi ngan sape.kalo ko dapat baby,jgn lupe contact aku ek.aku posting kt kluang ni.sori wan and congrats.nor bskpp

  12. yaya

    CRONGARTULATIONS! Bebanyak sorry noo tak dapat nak mai..Apa-apa pun..semoga bahagis ke anak cucu..

  13. badrul

    alamak.. tertinggal kapal la. tahniah mat duan. semoga berbahagia hendaknya sampai bila2.

© 2020 redzuan

Theme by Anders NorenUp ↑